Βίβιαν Καραβάνου

Βίβιαν Καραβάνου

Ψυχολόγος- Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια Anti-therapist

 

Η Βίβιαν Καραβάνου εργάζεται ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος και Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια 13 χρόνια και Ιδιωτεύει τα 10 από αυτά . Διδάσκει από το 2010 σε Μετεκπαιδευτικά Προγράμματα Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής , όπως Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία , Κλινική Υπνοθεραπεία και Συμβουλευτική Ψυχική Υγείας. Εποπτεύει από το 2012 στις παραπάνω προσεγγίσεις καθώς πλέον από το 2015 διεξάγει ατομικές και Ομαδικές εποπτικές Συνεδρίες με ένα συνθετικό τρόπο. Δημιουργός του ‘’AntiTherapy System ‘’ – ενός συνθετικού Μοντέλου Ψυχοθεραπείας που στοχεύει στην αποδόμηση του όρου Ψυχοθεραπείας και την αναδόμηση του ως Καταλύτης για ενεργοποίηση του μηχανισμού Αυτό θεραπείας και Αυτό – Ίασης.

Έχει γεννηθεί στο Βανκούβερ του Καναδά , και έχει μεγαλώσει στα Χανιά.

Οι Σπουδές της διεξήχθην στην Αγγλία όπου και πήρε το πτυχίο της στη Ψυχολογία (University of Essex) και το Μεταπτυχιακό της στην Συμβουλευτική Ψυχολογία (London Metropolitan University). Πρόσφερε εθελοντική εργασία στα πλαίσια της πρακτικής της Άσκησης στο Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο , καθώς και εργάστηκε στο NHS για δυο χρόνια στην Αγγλία Guys University Hospital, St Thomas University Hospital , προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως συμβουλευτική Ψυχολόγος.

Έπειτα εξειδικεύτηκε σε διαφορές Ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις όπως : Ψυχολογική αξιολόγηση και Ψυχομετρία, Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Γνωσιακή υπνοθεραπεία , Συστημική Ψυχοθεραπεία, Κλινική Υπνοθεραπεία, Γκεστάλτ.

Από το 2013 εκπαιδεύεται στο σωματοκεντρικο σύστημα αυτό ανάπτυξης ‘Ροικότητα’ , με τον Ευθύμη Λαζάρου.

Και είναι πιστοποιημένη ‘Rebirther’ από την Louise Bloemen, και παρέχει υπηρεσίες εναλλακτικών θεραπειών όπως rebirthing and regression Therapy, holotropic breathwork, and Shamanic Healing.

Το 2017 πηρέ το δίπλωμα της από τον δάσκαλο της Κωνσταντίνο Τσέλιο, στη Hatha Tantra Therapeutic Yoga (TTC200) Yoga Alliance από Helliodorus Yoga. Και εκτοτε διεξάγει μαθήματα Γιόγκα. Στοχεύει στο Απώτερο μέλλον να διεξάγει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες συνδυάζοντας και συνθέτοντας τις αρχές της σωματική και συνθετικής ψυχοθεραπείας και την παράδοση της γιόγκα!

Η Βίβιαν Καραβάνου , οραματίστρια και ιδρύτρια του ‘’Φ’’ Αρμονικού Πολυμορφικού Χώρου, επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις της για ένα Φ αρμονικό, ενωμένο, καθαρό και φωτεινό σε όλα τα επίπεδα! αλλά και συσπειρώνει την δύναμη της ομάδας του, με σκοπό ‘’όλοι εδώ μέσα αλλά και έξω ,να βοηθάμε ανθρώπους να βοηθάνε τον εαυτό τους ‘’ και με απώτερο στόχο την εναρμόνιση μας με τον εαυτό μας, τους γύρω μας, την ζωή μας και την Φύση!

Αχιλλέας Γεωργίου

Αχιλλέας Γεωργίου

Success Coach

Ο Αχιλλέας είναι Success Coach, της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο Νησί, (IslandofMan Success Philosophy), όπου μέσα από όλο αυτό το ταξίδι εμπνεύστηκε για τον δικό του σκοπό και λέει:‘Όταν αλλάζω καθημερινά προς το καλύτερο, είναι ο τρόπος για να αλλάξει αυτός ο κόσμος.

Σκοπός του είναι βοηθήσει τους ανθρώπους μέσα από την δική τους αλλαγή προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, να αλλάξει όλος ο κόσμος προς το καλύτερο.

Πιστεύει ότι γεννηθήκαμε για να είμαστε χαρούμενοι, να δίνουμε και να λαμβάνουμε αγάπη, κάνοντας ανθρώπους χαρούμενους μέσα από αυτό που τους προσφέρουμε. Ανακαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο, την πραγματική ευτυχία που πηγάζει μέσα από την προσφορά μας στον κόσμο.

Είναι εκπαιδευτής της ακαδημίας του IslandofMan Success Coaching Academy, όπου μέσα από τις εκπαιδεύσεις βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν coaches. Μέσα από αυτή τη διαδικασία να προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους

Έχει δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα με όλες τις δραστηρίοτητες, ενημερώσεις, άρθρα, ebook, σεμινάρια, videos  www.successcoaching.gr

Connective People

Connective People

Connective People Group

Η Connective People Group σταθερή στις αρχές και τις αξίες της, δραστηριοποιείτε με ορθολογικό και βιώσιμο τρόπο, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον και στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες αναπτύσσεται επίσης παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ενσωματώνει ταχύτατα στις υπηρεσίες που σας παρέχει αναβαθμίζοντας συνεχώς την τεχνογνωσία της αλλά και το τεχνολογικό της εξοπλισμό.

Έτσι μπορούμε και παρέχουμε αξιόπιστες και παραγωγικές λύσεις στην ολοένα και πιο απαιτητική αγορά του διαδικτύου έχοντας πάντα σαν επίκεντρο της δραστηριότητας μας εσάς.

Είμαστε μια δυναμική ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο του Internet, με σημαντική δραστηριότητα στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Αποτελούμε μία ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, λειτουργώντας σε ένα άρτια εξοπλισμένο και φιλικό περιβάλλον εργασίας αποτελούμε εγγύηση για τη σωστή οργάνωση και αξιοπρεπή παρουσία της επιχείρησης σας στο χώρο του διαδικτύου.

Βασικός στόχος της Connective People Group είναι να βοηθά τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς του Internet, αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της.

Υπεύθυνα και με αυξημένη την πίστη αλλά και το ήθος των συνεργατών της προχωράει σε μια βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρίας με ένα σύνολο υπηρεσιών ώστε να υπάρξει μια υγιή άνοδος της εταιρίας, των συνεργατών αλλά και του Ανθρώπινου δυναμικού της.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλα τα στελέχη της εταιρίας και αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα όλα μας τα προγράμματα και τις συνεργασίες συνεχώς και βρίσκουμε πάντα λύσεις ανάπτυξης σε όλους τους τομείς συνεργασίας μας.

Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 18 χώρες και 260 πόλεις της Ευρώπης και παγκοσμίως.

Δείτε περισσότερα

Δημήτρης Γκιούλος

Δημήτρης Γκιούλος

Yoga instructor 

Ό Δημήτρης Γκιούλος ξεκίνησε να παρακολουθεί το πρώτο του μάθημα yoga το 2008 στη Θεσσαλονίκη. Το προσωπικό του βίωμα τον ώθησε να ασχοληθεί και επαγγελματικά με τη yoga. Έχοντας ολοκληρώσει  δύο Teacher Trainings, τη Yin Yang Yoga και τη Vinyasa Flow Yoga διδάσκει  στα Χανιά τα τελευταία 3 χρόνια σε γυμναστήρια και στούντιο και είναι βασικός συνεργάτης του Yoga in Crete. 

Τατιάνα Βοριαδάκη

Τατιάνα Βοριαδάκη

Certified Family and Systemic Psychotherapist

Certified Family and Systemic Psychotherapist, Parent Effectiveness Trainer,

-Ατομικές συνεδρίες

-Συμβουλευτική ζεύγους

-Συμβουλευτική οικογένειας

-Εκπαίδευση γονέων

Η Τατιάνα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πιστοποιημένη οικογενειακή σύμβουλος και συστημική ψυχοθεραπεύτρια εκπαιδευμένη να εργάζεται με παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας, ζευγάρια και οικογένειες.
Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος με Bachelor of Arts στην Ψυχολογία και το πρώτο της μεταπτυχιακό ήταν το Master of Science στη Συμβουλευτική από το University of LaVerne – Athens Campus. Πρόσφερε εθελοντική εργασία σε διάφορες δομές της Αθήνας όπως το Κοινωνικό σπίτι «Η Θέτις», το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και το Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  Στη συνέχεια εργάστηκε για το ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης από ουσίες ΚΕΑΣ.
Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Αγγλία όπου μετά από εκτεταμένη κλινική και ερευνητική εργασία στο Νοσοκομείο Maudsley καισε ποικίλες Μονάδες Ψυχικής Υγείας, της απονεμήθηκαν το Postgraduate Certificateκαι το Master of Scienceστην Οικογενειακή Θεραπεία από το King’s College London–Πανεπιστήμιο Λονδίνου.
Από το 2008 ζει στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων με την οικογένειά της. Στα Χανιά συνεργάστηκε για ένα χρόνο με τον εξαίρετο ιατρό Αχιλλέα Προκοπίου. Από τον Μάρτιο του 2017 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στις Καλύβες του Αποκόρωνα. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA) και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής. Επίσης είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γονέων από την GordonHellas.
Αποστολή της είναι να βοηθήσει άτομα και οικογένειες να βρουν εποικοδομητικούς τρόπους να αντιμετωπίζουν τους αγχογόνους παράγοντες της ζωής και τις δυσκολίες στις σχέσεις τους, έτσι ώστε όλοι να αναπτύσσονται με μεγαλύτερη επίγνωση, αυτοπεποίθηση και συνεργασία προς το να ζήσουν χαρούμενες ζωές.

Birgit Reimer

Birgit Reimer

Certified Music Therapist, Sound Healer

Η Βιργινία είναι επαγγελματίας μουσικός και πιστοποιημένη μουσική θεραπεύτρια.

Στο Φ κάνει συναντήσεις ηχοθεραπείας με Gong.

Νικόλαος Φραγκιάς

Νικόλαος Φραγκιάς

Interventionist, Θεραπευτής, Κλινική Υπνοθεραπεία, Master Coach, NLP Trainer, Micro Expression Trainer.

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Master NLP Coach & Trainer of NLP (ANLP & INLPTA), Systemic Psychology Counselor με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language. Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association) και Διεθνής Πρεσβευτής του ΑNLP. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένος από το Paul Ekman Institute σε Emotional Δεξιότητες και Ικανότητες όπως και σε τεχνικές Intelligence για Συναισθηματικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection). Είναι, επίσης, πιστοποιημένος Master Trainer και Εθνικός Εκπρόσωπος του Body Language Center, για Ελλάδα και Κύπρο, στο οποίο διεξάγει τα εκπαιδευτικά “Γλώσσα του Σώματος” και “Micro-expressions”. Ακόμα, είναι ιδρυτής της εταρείας Dynamic Equilibrium καθώς και της μεθοδολογίας Dynamic Equilibrium SystemTM. Επίσημος Εκπρόσωπος της μεθοδολογίας mBIT που αφορά στην εναρμόνιση των 3 εγκεφάλων(έντερο, καρδιά, μυαλό).

Δημήτρης Ξενάκης

Δημήτρης Ξενάκης

Διαλογισμός

Νίκος Τσιμπισκάκης

Νίκος Τσιμπισκάκης

Ψυχολόγος- Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία Ιδρυτής της Μέθεξις Κοιν.Σ.Επ.

Ο Νίκος Τσιμπισκάκης σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές ‘Management και Marketing’ στο Πανεπιστήμιο Loughborough και τη μετεκπαιδευτική εκπαίδευσή του στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, καθώς επίσης είναι και ιδρυτής της Μέθεξις Κοιν.Σ.Επ.

Ελευθερία Σικινιώτη

Ελευθερία Σικινιώτη

ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ YOGA ΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Η Ελευθερία Σικινιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Απόφοιτη της
Ανώτερης σχολής Δραματικής Τέχνης Melissa Art School της Έλντας
Πανοπούλου το 2008.Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις ως
ηθοποιός από το 2008 μέχρι και σήμερα.Υπήρξε μέλος στη μουσική
ομάδα θεάτρου Σπείρα – Σπείρα με τον Σταμάτη Κραουνάκη.
Παράλληλα με το θέατρο εργάζεται ως εμψυχώτρια θεάτρου σε παιδιά
και ενήλικες από το 2012.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε ως εμψυχώτρια-ηθοποιός με το
Πανελλήνιο Δίκτυο για το θέατρο στην εκπαίδευση www.theatroedu
Είναι πιστοποιημένη συντονίστρια της Υoga Γέλιου και μέλος στο
παγκόσμιο κλαμπ γέλιου (Laughter Yoga International) από το 2013.
Από το Νοέμβρη του 2015 για 3 χρόνια, με την υποστήριξη του
Δημοτικού θεάτρου Τρικάλων προσέφερε τις υπηρεσίες της στο
κοινωνικό κλαμπ γέλιου Τρικάλων (σε ομάδα ενηλίκων).
Το τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στα Χανιά ,κάνει μαθήματα
θεατρικού παιχνιδιού ,παιδικές παρστάσεις και αφηγήσεις
παραμυθιού.

Φραγκάκη Κωνσταντίνα

Φραγκάκη Κωνσταντίνα

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Η Φραγκάκη Κωνσταντίνα είναι ψυχολόγος & ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και πήρε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα πάνω στη Ψυχολογία της Ανάπτυξης του Παιδιού από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire της Αγγλίας. Έχει εξειδικευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στις διατροφικές διαταραχές, κατέχοντας το τίτλο του Master Practitioner on Eating Disorders and Obesity από το National Centre of Eating Disorders. Έχει εργαστεί στο τομέα της παράλληλης στήριξης και τρέχει το πρόγραμμα «Mindfulness and Positive psychology skills Project for kids» στο Φ-space. Από τον Οκτώβριο του 2018 παρέχει εθελοντικά υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε συνεργασία με την εκκλησία, ενώ παράλληλα διεξάγει ατομικές συνεδρίες χαμηλού κόστους για ενήλικες, παιδιά και εφήβους.

Αντώνης Γκίκας

Αντώνης Γκίκας

Internal Martial & Healing Arts / Personal Trainer

Ο Αντώνης Γκίκας βρίσκεται στον χώρο του αθλητισμού επαγγελματικά και ερασιτεχνικά για πάνω από 20 έτη και στον χώρο των πολεμικών τεχνών για πάνω από μια δεκαετία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια άρχισε να εστιάζει στις εσωτερικές πολεμικές και θεραπευτικές τέχνες τα τελευταία 9 έτη με  ταξίδια μακράς διάρκειας σε Κίνα και Ταϊλάνδη για τις σπουδές επάνω σε διάφορες τέχνες.

Έχει επισκεφτεί διάφορες ακαδημίες και μοναστήρια, συμμέτοχες σε σεμινάρια και πρωταθλήματα με διακρίσεις στο παρελθόν.

Τώρα διδάσκει στα τμήματα Χανίων και Ρεθύμνου με την ομάδα του “Pure Tai Ji.

Κατερίνα Μοσχογιάννη

Κατερίνα Μοσχογιάννη

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Σοφία Πατέλη

Σοφία Πατέλη

Ηθοποιός-Εμψυχωτής

Η Σοφία Πατέλη ασχολείται με το θέατρο από το 1995, συμμετέχοντας σε θεατρικές ομάδες και σεμινάρια με δασκάλους και σκηνοθέτες, τον Γιάννη Δεγαίτη, τον Κώστα Φαρμασώνη, την Μάνια Παπαδημητρίου, τον Γιώργος Χαρατζάς, την Κορίνα Χρυσάιδου (μέθοδος Μάμετ), Μενέλαος Πρόκος (αυτοσχεδιαστικό θέατρο ImproVibe) κ.α. Από το 2011 εμψυχώνει τμήματα θεατρικού παιχνιδιού ασκήσεων και έκφρασης. Ενώ από το 2013 χρησιμοποιεί, συνδυαστικά με το θέατρο, στοιχεία μεθόδων  προσωπικής ανάπτυξης όπως διαλογισμός, ψυχόδραμα, Gestalt, NDI, Ρέικι και άλλων.

Ελένη Τάρα Μπλαζάκη

Ελένη Τάρα Μπλαζάκη

Yoga Instructor

Family and CommunityYoga

• Fertility Yoga
• Prenatal and Postnatal Yoga
• Baby Yoga
• Mom /Dad and Kids Yoga
• Kids and Teens Yoga
• Wise Woman Yoga
• Family Yoga
• CommunityYoga
• Yoga for Therapy
• Women Circles
• Herbs and Oils

Μάρα Στυλιανουδάκη

Μάρα Στυλιανουδάκη

Transformational Coach
Μαρια Λεβαντίνου

Μαρια Λεβαντίνου

Certified Yoga Instructor

Certified Yoga Instructor (YAI 500hrs) Hatha-Yin-Restorative Yoga Nidra, Nada Yoga Mindfullness Techniques

Projects:

1. Yin Yoga Healing

2. Female Power

Γεωργία Πολάκη

Γεωργία Πολάκη

Ενεργειακή θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Σύντομο Βιογραφικό :
Εκπαιδευτικός ( απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής) , Ενεργειακή θεραπεύτρια ( Reiki Healer in Usui system of Natural Healing ) και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.
Έχει εκπαιδευτεί στη Σωματικά Επικεντρωμένη Gestalt (Gestalt Embodiment) , στη θεραπεία τραυματισμένου εσωτερικού παιδιού μέσω Αναδρομής ( Regression Therapy ) , στην Τεχνική της Άδειας Καρέκλας και στην Προσωποκεντρική Μη κατευθυντική παρεμβατική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Reiki και Βιωματικής Ανατομίας σε Χανιά και Αθήνα .
Γιάννα Βαρδάκη

Γιάννα Βαρδάκη

Certified Yoga Instructor Εμπειρία διδασκαλίας 30 ετών Raja Yoga – Tantra Yoga

– Mantra Yoga

– Satyananda Yoga Nidra Instructor

– Meditation Tantra yoga

Σοφία Τζέμη

Σοφία Τζέμη

Ειδικευόμενη Ψυχίατρος

Ειδικευόμενη Ψυχίατρος
(Παν/μιο Πατρών, Γ.Ν.Χανίων, Αιγινήτειο Παν/κό Νοσοκομείο Αθηνών)
Πρακτικός Zen Shiatsu (N.H.S. Αθήνα)
Πρακτικός Thai Yoga Massage (Sunshine Network)

Ατομικές Συνεδρίες
Ομαδικά εργαστήρια στα πλαίσια του πρόσφατου πρότζεκτ Από Το Σώμα Στην Ψυχή.

Μαρία Σαμαρά

Μαρία Σαμαρά

armonea:Πρακτικές Ηχοχαλάρωσης , Ηχοπαιδαγωγική , Κινησιολογική Έρευνα

 

Απόφοιτος Ψυχολογίας του τμήματος Φ.Π.Ψ. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος πιστοποιήσεων πρακτικού ήχου και Ηχοπαιδαγωγού Klik του  Peter Hess Institut.

Από παιδική ηλικία μέχρι και το παρόν εξασκείται σε τεχνικές σωματικής  κίνησης και εναρμόνισης από κλασικό και σύγχρονο χορό μέχρι πολεμικές τέχνες,Yoga και Usui Reiki.

 Στόχος της είναι η εναρμόνιση σώματος και νου μέσω της Ήχοχαλαρωσης,της πρακτικής Ρέικι, αρωματοθεραπείας και κινησιολογικής έρευνας καθώς επίσης και η επανασύνδεση και η “εκ νέου γνωριμία” με το σώμα μας και τις λησμονημένες δυνατότητες του.

Κωνσταντίνα Μαρινάκη

Κωνσταντίνα Μαρινάκη

Δασκάλα χορού

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στα Χανιά και είναι απόφοιτη πανεπιστημίου πληροφορικής, αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης και κλασικού στίβου. Μαθήτρια χορού από το 2004 σε είδη όπως Street Latin, tango Argentino, Tribal Fusion, ελληνικούς παραδοσιακούς. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι μαθήτρια σύγχρονου ινδικού χορού Bollywood. Φοιτήτρια κλασσικού ινδικού χορού Odissi στη σχολή Shakti School Of Dance στο Ρατζαστάν, Ινδία. Εκπαιδευμένη σε πολλά κλασσικά και φολκλορικά είδη χορού στην Ινδία. 

Μεταδίδει με αγάπη τις γνώσεις της τα τελευταία χρόνια σε μεγάλη σχολή χορού στα Χανιά και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα δυνατή όπου αγαπά, σέβεται και εκτιμά ο ένας τον άλλο, παρόλη τη διαφορετικότητα! 

Αγγελική Γιανναδάκη

Αγγελική Γιανναδάκη

Ρεφλεξολογια ,Rejuvance ,Ηλεκτροβελονισμός, Reiki

Η Αγγελική ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στη ρεφλεξολογία ,τα ιατρικά και τον ηλεκτροβελονισμό, στο Natural Health Science  ,στην Ακαδημία Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και στο ΚΕ.Ρ.Ε στην Αθήνα. Το reiki το έλαβε απο την πνευματική της δασκάλα και το rejuvance στο Παρίσι και στην Αθήνα. Τα περισσότερα Χρόνια έζησε στην Αθήνα και τώρα ζει και εργάζεται ,στον ευλογημένο τόπο των Χανίων.

Αννα Χρυσανθοπούλου

Αννα Χρυσανθοπούλου

Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Η Άννα έχει εκπαιδευτεί στις Σαμάνικες Θεραπείες (“School of Sacred Arts  Lynn Andrews), στις Θεραπείες με ήχο (Celestial HealingSolara An Ra) και στην Esalen μάλαξη. Προσφέρει ατομικές συνεδρίες στο Φ Space, δουλεύοντας διαισθητικά.  Από την νέα χρονιά θα ξεκινήσει εβδομαδιαίους Σαμάνικους Θεραπευτικούς κύκλους.

Κατερίνα Παπανδρέου

Κατερίνα Παπανδρέου

Ενεργειακή Ψυχοθεραπεύτρια

Μετά από πολύχρονη έρευνα και  6  χρόνια σπουδές στην πιστοποιημένη Σχολή Ενεργειακής Θεραπευτικής Επιστήμης της Barbara Brennan  (βιβλίο ‘Χέρια όλο Φως’) στην Αυστρία, είναι αφιερωμένη και αφοσιωμένη στην Θεραπευτική μέσω του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου και της Ψυχοθεραπείας μέσω ενσωμάτωσης  (Body-Mind Psychotherapy).

Gudrun Thornsteins

Gudrun Thornsteins

Intuitive Healer

Η Gudrun έχει εκπαιδευτεί στην Τέχνη, και τις Θεραπείες Ήχου και είναι μαθήτρια της Kundalini Yoga.

Olga Ivanova

Olga Ivanova

Ηχοθεραπεύτρια/ Sound therapist

Η Όλγα κατάγεται από τη Λετονία και τώρα ζεί και εργάζεται στα Χανιά. Για περισσότερο από 15 χρόνια σπούδαζε κλασσική και εναλλακτική ιατρική, εσωτερικές και πνευματικές σπουδές. Ακολουθώντας το μονοπάτι της ψυχής της, ανέπτυξε την ικανότητα να θεραπεύει ανθρώπους χρησιμοποιώντας ήχους και δονήσεις για το νου, το σώμα και το πνεύμα. Στις ομαδικές της θεραπευτικές συνεδρίες χρησιμοποιεί Θιβετιανά Μπωλ και άλλα αρχαικά όργανα που προσφέρουν χαλάρωση, μειώνουν τα επίπεδα του στρές, αυξάνουν την ζωτικότητα και προάγουν την υγεία. Η Όλγα επίσης μοιράζει τις γνώσεις και την εμπειρία της για να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σε εναλλακτικούς τρόπους ευζωίας μέσω των ήχων και των δονήσεων.

Alexander Lundstrom

Alexander Lundstrom

Yoga Instractor

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στη Σουηδία. Η εκπαίδευσή του στη Yoga βασίζεται στην παραδοσιακή Tantra Yoga σύμφωνα με το Shri Kali Ashram σύστημα που περιλαμβάνει πρακτική στη Vinyasa Asana, ασκήσεις στην Αναπνοή, Διαλογισμό για ενέργεια και θεραπεία του Φυσικού και Συναισθηματικού Σώματος και ισορροπία στα Chakras.