Νους – Σώμα – Πνεύμα Το Φ είναι ένας αρμονικός πολυμορφικός χώρος, αναπλάθεται στα Χανιά της Κρήτης.

Εσωτερικοί χώροι

Το Φ παίρνει σάρκα και οστά από μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα από την τάση της εποχής μας για συσπείρωση και συστέγαση με σκοπό την εδραίωση και βιωσιμότητα της επαγγελματικής μας ταυτότητας και στέγης.

Tetris Room

Εν συνέχεια γεννήθηκε μια επιμέρους ιδέα μέσα από την συνειδητοποίηση ότι ο Άνθρωπος στις ημέρες μας έχει προγραμματιστεί να δουλεύει και όχι να εργάζεται κάνοντας συνεχώς έκπτωση στο ευ ζην του.

Massage Room

 

Καθώς ο χρόνος όλο και φαντάζει “λιγότερος και όχι αρκετός” για να χωρέσει δραστηριότητες μέσα στην μέρα μας, που μας προσφέρουν ευημερία με αποτέλεσμα ο Άνθρωπος να χάνει την ισορροπία του, την απόλαυση και το νόημα της ζωής του και να μπαίνει σε διαδικασίες να αναζητά την λύση και την ικανοποίηση σε εξωτερικά σημεία αναφοράς με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται από το κέντρο του & τον αυτοσκοπό του. Καλούμαστε όλοι να βρούμε τον χρόνο και τον χώρο για εμάς και για ότι θέλουμε και αγαπάμε στην ζωή μας αλλιώς ποιος είναι ο σκοπός & λόγος της ύπαρξης μας;

Εξωτερικοί χώροι

Ας αναλάβουμε με συνείδηση την ευθύνη της ζωής μας και ας προχωρήσουμε!!! Το όραμα μας. Να πλάσουμε χώρο και χρόνο που να μας χωράει όλους και όλα, στο εδώ και τώρα! Να κατασκευάσουμε την πραγματικότητα μας και το περιβάλλον μας έτσι όπως εμείς το επιθυμούμε, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα εργαζόμαστε απολαυστικά σε ένα κλίμα ομαδικό συνεργατικό και αλληλέγγυο.

One to one Office

Όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη με κοινό όραμα το ευ ζην του Ανθρώπου θα εργαζόμαστε συμπληρωματικά και ολιστικά για τις ανθρώπινες επιθυμίες και ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου όπου χρειάζεται απλά να εν θυμηθεί το αυτονόητο δικαίωμα του για ευ ζην.

Green Room