Floating

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FLOATING;

 

Το floating είναι η σωματική επίπλευση που προκαλείται ενώ βρισκόμαστε μέσα σε μια ειδικά διαμορφωμένη δεξαμενή (pod). To pod περιέχει διάλυμα νερού και θειικού μαγνησίου (epsom salt) το οποίο παράγει ισχυρή άνωση. Ξαπλώνοντας ανάσκελα, επιπλέουμε στην επιφάνεια του νερού χωρίς προσπάθεια, σαν να μην έχουμε βάρος, όπως ένας αστροναύτης στο διάστημα.

Υπάρχει μία ελαφριά πόρτα, την οποία μπορούμε να αφήσουμε ανοιχτή ή να κλείσουμε σε περίπτωση που θέλουμε να αποφύγουμε εντελώς τους ήχους και τα φώτα. Η θερμοκρασία του νερού και του αέρα μέσα στο pod είναι περίπου 35 βαθμοί Κελσίου, αντίστοιχη με αυτή του δέρματος, πράγμα που σημαίνει πως θα αισθανθείτε να γίνεστε ένα με το νερό. Όλα τα παραπάνω έχουν σχεδιαστεί με κύριο στόχο να περιορίσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα εξωτερικά ερεθίσματα που δεχόμαστε.

 

 

Κατοχυρώστε την προσφορά Pay 1 take 2

( Με μια συνεδρία για 1 άτομο κερδίστε

άλλη μια συνεδρία για 2 άτομο στην τιμή των 30 ευρώ)

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην πιο κάτω αίτηση και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να κλείσουμε το ραντεβού μας.

 

 

Benefits of floating

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ FLOATING;

Υγεία και ευεξία

Σε ένα περιβάλλον με μηδενική βαρύτητα και χωρίς την παρουσία εξωτερικών ερεθισμάτων νιώθουμε απόλυτη χαλάρωση που δεν έχουμε ξαναβιώσει.

Κάνουμε floating για να αποβάλλουμε το stress, να ανακουφίσουμε το μυοσκελετικό μας σύστημα, να επιταχύνουμε τη διαδικασία αποκατάστασης ενός τραυματισμού, να εξαλείψουμε χρόνιους πόνους, να αποφύγουμε την υπερκόπωση (burnout) και για πολλούς άλλους προσωπικούς λόγους, τους οποίους σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε.

Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι το floating αυξάνει την παραγωγή ντοπαμίνης και ενδορφίνης, επηρεάζει θετικά τη διάθεση και προκαλεί ένα αίσθημα ευεξίας που διαρκεί για μέρες.

Διαλογισμός

Όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα που βιώνουμε προέρχονται από βαθιά μέσα μας. Το floating δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αυτοσυγκεντρωθούμε, να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητά μας, να αναστοχαστούμε και να βρούμε τις απαντήσεις που ενδεχομένως ψάχνουμε.

Μετά από περίπου 30 – 40 λεπτά floating, το μυαλό μας αρχίζει να παράγει εγκεφαλικά κύματα Θήτα, τα οποία μας φέρνουν σε μία κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.

Για να επιτύχει κάποιος μια τέτοια κατάσταση στον διαλογισμό απαιτούνται πολλά χρόνια άσκησης. Στα pods μας αυτό γίνεται χωρίς να καταβάλλουμε καμία προσπάθεια.

Αυτοβελτίωση

Σε ένα περιβάλλον όπου τίποτα δεν μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή, το επίπεδο συγκέντρωσης και απορρόφησης γνώσης είναι εκπληκτικό.

Συστηματικοί floaters έχουν βελτιώσει τις αθλητικές τους επιδόσεις, έχουν αναπτύξει πολύπλοκες επιστημονικές θεωρίες και έχουν γράψει σημαντικά βιβλία.

 

Μερικοί ακόμα λόγοι για να μας επισκεφτείτε :

 

  • Βελτίωση της ποιότητας ύπνου
  • Θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Μείωση της αρτηριακής πίεσης, της κορτιζόλης, της αδρεναλίνης και του γαλακτικού οξέος
  • Βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος
  • Ενίσχυση της νοερής απεικόνισης και της δημιουργικότητας
  • Ενδυνάμωση ενάντια στις εξαρτήσεις και τις φοβίες
  • Πνευματική διαύγεια
  • Όξυνση των 5 βασικών αισθήσεων

“Αναγεννηθείτε με την κορυφαία εμπειρία χαλάρωσης & αναζωογόνησης”

Epsom salt

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΕPSOM;

Το θειικό μαγνήσιο, γνωστό και ως αλάτι epsom, πήρε το όνομά του από την ομώνυμη πόλη στο Surrey της Αγγλίας. Η κρυστάλλινη όψη του νερού μέσα στο pod κρύβει πάνω 500 κιλά αλάτι epsom. Αυτή η ποσότητα αυξάνει το ειδικό βάρος του διαλύματος έτσι ώστε καθώς εισέρχεστε, το βάρος του εκτοπιζόμενου νερού να είναι μέχρι και 1,3 φορές το βάρος του σώματός σας. Αυτό το φαινόμενο δημιουργεί άνωση όπως δεν την έχετε βιώσει ποτέ!

Το αλάτι epsom χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε λουτρά λόγω των θεραπευτικών του ιδιοτήτων. Σε νερό θερμοκρασίας 35 βαθμών Κελσίου, όπως αυτό του pod, το αλάτι διαλύεται τελείως και μπορεί να απορροφηθεί μέσω των λεμφαδένων του δέρματος. Είναι φυσικό μαλακτικό, το οποίο και θα διαπιστώσετε αμέσως μετά το πρώτο float στο δέρμα σας και τα μαλλιά σας. Είναι επίσης μυοχαλαρωτικό και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Κάνοντας floating συστηματικά, θα ενεργοποιηθεί το λεμφικό σας σύστημα και θα μειωθούν τα επίπεδα των ορμονών του στρες — ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να επανέλθετε απ’τους φρενήρεις ρυθμούς της μεγαλούπολης.

Σε περίπτωση παράλληλης χρήσης άλλων φαρμάκων, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.